Siman megy minden

MINDEN SIMÁN MEGY

Hogyan hozzuk fel a síkosító témát anélkül, hogy az kellemetlen legyen

NEHEZEN TALÁLOD A SZAVAKAT ARRA, HOGY SÍKOSÍTÓ HASZNÁLATÁT JAVASOLD? GYAKORLATI TANÁCSAINK SEGÍTHETNEK ELKERÜLNI A KÍNOS HELYZETEKET, ÉS SEGÍTENEK ÉPÍTŐ, KELLEMES BESZÉLGETÉST KEZDEMÉNYEZNI

1

EJJ! A KIHÍVÁS

„Ha azt javaslom hölgy partneremnek, hogy használjunk síkosítót, azt hiheti, hogy szerintem túl száraz és megsértődik? Másfelől, ha azt mondom férfi partneremnek, hogy szeretném kipróbálni a síkosítót, azt hiheti, hogy esetleg nem tud eléggé felizgatni ahhoz, hogy elég nedves legyek?”

AHHHHH! - SIMA MEGOLDÁSOK

Élvezd ki a hosszas előjátékot és szex előtt teljesen „melegedj be”, mert ez segít abban, hogy a női szervezet olyan nedves legyen, amilyen csak lehet. De a vaginális szárazság minden korú nőt érinthet, nem csak az idősebbeket, és ezt számos dolog okozhatja. A fogamzásgátló gyógyszerek, az antihisztaminok, antidepresszánsok, még az asztmainhalátorok is hatással lehetnek a nedvességtermelésre, továbbá a parfümöknek, tusfürdőknek, és mosószereknek is lehet ilyen hatása. Ezért nem szégyen, ha szükséged van egy kis gyors síkosításra – ez nem jelent negatívumot egyik fél számára sem.

A síkosító nem csak egy „problémamegoldás”, még akkor sem, ha a szárazság nem érint sem téged, sem partneredet; a síkosító segít a szexet simábbá, csúszósabbá és érzékibbé tenni. A nedvesebb szex végül is jobb szex, mert a síkosító gélek minden érzést felerősítenek.

Ha aggódsz amiatt, hogy partnered esetleg azt hiszi, hogy azért említed a síkosítót, mert valami nem jó vele vagy a szexuális technikájával kapcsolatban, akkor pár kedves szó hasznos lehet. Egy srácnak mondhatnál valami olyasmit, hogy „Fantasztikus veled a szex – de néha olyan nagynak érezlek/olyan mélyre mész/olyan sokáig tart, hogy az már túl intenzív érzés nekem. Azt gondoltam, hogy kipróbálhatnánk a síkosítót, hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgot.”

Egy lány esetében valahogy így lenne jó megközelíteni: „Annyira felizgatsz – hogy nem tudok betelni veled! Szeretnék hosszan együtt lenni veled ma éjjel egy komoly menetben, ezért hoztam egy kis síkosítót azért, hogy mindkettőnknek segítsen a végsőkig elmenni anélkül, hogy az fájna vagy rossz lenne! Azt szeretném, ha jól éreznéd magad – és úgy gondoltam, hogy ez jó szórakozás lesz...”

2

EJJ! A KIHÍVÁS

„Kínosnak éreztem csak úgy ok nélkül beszélgetést kezdeményezni a partneremmel a síkosítóról. Nem tudom, hogy kezdjem. Hogyan lehet ebbe belekezdeni? Hogyan hozzam fel a témát?"

AHHHHH! - SIMA MEGOLDÁSOK

Próbálj szexuális oktató podcast-műsorokat hallgatni vagy egy érdekes szexalapú TED Talk lejátszását a laptopodról, miközben partnereddel vacsorát főztök, vagy mondjuk, mosogattok egyik este. Mintha csak a rádió szólna, kivéve, hogy titkon biztosítja azt, hogy az előadók szexuális témáról beszéljenek – még akár rákereshetsz a Google-en egy olyan epizódra is, ami pont a síkosítókról szól. Használd az adást arra, hogy elindítsa közöttetek ezt a hasznos beszélgetést. Ha azt kérdezik, hogy hogyan találtál rá erre a programra, mondhatod, hogy egy barátod ajánlotta, vagy hogy olvastál róla egy blogon.

Más olyan beszélgetésindítók, amiket ugródeszkának használhatsz arra, hogy egy szexről szóló beszélgetésbe keveredjetek: egy szaftos témájú TV film, reklám, magazin cikk, vagy akár egy a hírekben szereplő cím is lehet.

A Durex síkosító gélek számos ismert kereskedésben kaphatók, beleértve a legtöbb szupermarketet és drogériát is, ahol azok az óvszerek mellett az egészségügyi, szépségápolási sorokban találhatók.

3

EJJ! A KIHÍVÁS

„A partnerem elég szégyenlős. Van valami mód arra, hogy anélkül próbáljuk ki a síkosítót, hogy ehhez szemtől szemben beszélgetnünk kellene, és úgy érezné, hogy most ő a téma?”

AHHHHH! - SIMA MEGOLDÁSOK

Az internet vagy a mobil kiváló módja lehet annak, hogy elmondd, ki szeretnéd próbálni a síkosító géleket. Ha üzenetet vagy e-mailt küldesz neki a síkosítókról, az hagy egy kis teret és időt neki arra, hogy magában átgondolja a javaslatot, és így nem érzi úgy hogy nyomás van rajta, vagy felkészületlenül éri a dolog, és így esélyt kap arra, hogy alaposan megtervezze, mit mondjon. Átküldhetsz egy linket vagy egy cikket a Durex weboldaláról [a linkeket ide illessze be], és kérdezd meg, hogy „Szeretnéd ezt velem a hétvégén kipróbálni? Nekem tetszik az X ötlet...” Csak ne lepődj meg azon, ha a beszélgetés perverz szexszé fajul!