Hozd ujra tuzbe

ÉLESZD ÚJRA A SZENVEDÉLYT

Hogyan élesszünk fel egy ellaposodott kapcsolatot

MÁR RÉGÓTA EGYÜTT VAGYTOK? MEGROMLOTT A SZEXUÁLIS ÉLETETEK? ÍGY INDÍTSD BE ÚJRA, ÉS SZEREZD VISSZA AZ IZGALMAT

1

„EZ MÁR ELLAPOSODOTT”:

„Megszoktuk egymás testét, mert már olyan régen együtt vagyunk. Már nem izgató, hogy meztelenül látjuk a másikat.”

DOBOGTASSÁTOK MEG ÚJRA EGYMÁS SZÍVÉT:

Nézz friss szemmel régi szerelmedre, és pezsdítsd fel teste iránti érdeklődésedet: milyen jó látni, megérinteni és osztozni rajta.

Kérd meg párodat, hogy üljön meztelenül egy kisszékre a hálószoba közepén, hogy körbejárhasd őt, és bőre minden négyzetcentijéhez hozzáférhess. Kösd be a párod szemét: hogy ne láthassa, mit készülsz tenni, így nagyobb lesz majd a meglepetés ereje − és csökkenti a tudatot, hogy te éppen őt nézed.

Ezután lassan és tisztelettel fedezd fel szerelmed minden apró testrészét, a fülcimpáit, a lábujjait, a köldökét... mindenét. Jelölj meg minden megvizsgált részt egy csepp Durex Warming vagy Tingle síkosító géllel – majdnem úgy, mint amikor egy térképre tűket teszel azokra izgalmas helyekre, melyeket már felfedeztél a testén végzett utazás során.

Finoman fújj rá minden egyes csepp zselére, így fokozva a hűtő vagy melegítő hatást. Dicsérd meg azokat a részeket, melyekről úgy érzed, hogy szépek, jó érzést keltenek, jó az illatuk, vagy ízük. Így növelheted partnered magabiztosságát, és biztosítod őt a csodálatodról.

Fokozatosan éleszd fel az egész testét energikus, izzó érzésekkel. Ettől nagyon beindultok majd, és azután, hogy ismét közelről megnézted kedvesedet, talán számos vonzó, csodálatos dolgot veszel észre rajta, melyeket hosszú ideje nem értékeltél megfelelően.

2

„EZ MÁR ELLAPOSODOTT”:

„Amikor fiatalabb voltam, ha egy lány kézimunkázott rajtam az olyan érzés volt, mint egy lottónyeremény... de most már inkább olyan, mint egy vigaszdíj.”

DOBOGTASSÁTOK MEG ÚJRA EGYMÁS SZÍVÉT:

Sokan gondolják úgy, hogy a kézimunkázás mindkét fél számára valami olyan dolog, ami a kezdőknek való: valami olyasmi, amit az előtt tesznek, hogy készen állnának a teljes behatolással járó szexre, és később igazából soha nem foglalkoznak ennek gyakorlásával.

Habár, amikor nincsen idő egy maratoni szexre, hanem csak egy gyors, szemtelen, buja érintésre vágytok, akkor egy nagyszerű kézimunka igazán ízletesen pajkos tud lenni, a sürgetés izgató élményével – szóval, ne hagyjátok ki túl gyakran a kézimunkát a szexuális repertoárotokból.

Emellett, a síkosító használata a kézi stimulálást „oké” élményből „elképesztővé” teheti! Egy sima, csúszós érintés messze érzékibbnek hat, és sokkal kellemesebb is, mint egy száraz húzás.

Dörzsölj egy borsónyi cseppet tenyeredbe és ujjaidra, majd simogasd be azt a férfi péniszébe, mielőtt kezedet könnyed, folyamatos mozdulatokkal ismétlődően fel és le kezded csúsztatni. A kézimunka pedig máris nem amatőr – hanem csodálatos érzés lesz.

Ahhoz, hogy a férfit egy valódi érzéki utazásra vidd, próbáld meg a Durex Lovers Connect duó síkosító gél használatát. A rózsaszín tubusban egy selymes melegítő gél, míg a lila tubusban egy bizsergető síkosító van. Válaszd ki az egyiket kezdésül, és tegyél egy keveset a jobb tenyeredbe, mielőtt játszani kezdenél. Ez már önmagában egy intenzív érzés lesz, de egy idő után  tegyél a másik gélből egy keveset a bal tenyeredbe, és cserélj kezet a párod testén. A két gél reakcióba lép egymással a szerszámán, és teljesen új hatást nyújt majd. Ez minden, csak nem unalmas húzogatás!

3

„EZ MÁR ELLAPOSODOTT”:

„Olyanok voltunk, mint a nyulak, mindig, mindenhol tudtuk csinálni. Manapság annyira elfoglaltak vagyunk munkanapokon, hogy a szex elég ritka egy-egy nagyon hosszú nap után, amikor mindketten nagyon fáradtak vagyunk."

DOBOGTASSÁTOK MEG ÚJRA EGYMÁS SZÍVÉT:

Sok modern ember élete nagyon kimerítő. Nehéz lehet időt szakítani az intimitásra, vagy a szexi játékokra, főleg akkor, ha a munkád nagyon igénybe vesz, gyermekeid vannak, vagy más nyomás nehezedik rád.

Ha tényleg meg sem tudod mondani, mennyi dolgod van, akkor próbáld ki azt, hogy egy szexuális elemet adsz hozzá valamelyik feladatodhoz.

Például mielőtt elindulsz elintézni a heti bevásárlást, pöttyints egy kis Durex Play Tingle síkosító gélt mellbimbóidra és intim testrészeidre. Senki más nem fogja tudni, miket érzel a ruhád alatt, de te nem tudsz majd másra gondolni – így változtatva hatékonyan egy házimunkát az előjáték részévé. Házi munka = előjáték!

Egy másik mód a szexi változatra, ha egy máskor hétköznapi dolog (pl. tömegközlekedés) előtt bekened magad valamelyik Durex Lovers Connect duó síkosító géllel. Utazás közben hallgass szexi dallamokat a fülhallgatón – például válassz egy olyan albumot, amit általában szeretkezés közben hallgattok.
 
Ha elérted úti célod, vidd fel a Lovers Connect síkosító gél másik felét, hogy az érzések folytatódjanak, fejlődjenek és változzanak. Amikor végül alkalmad lesz időt tölteni a szerelmeddel, készen állsz majd arra, hogy a legtöbbet hozd ki belőle.

4

„EZ MÁR ELLAPOSODOTT”:

„Régóta együtt vagyunk, és pontosan tudjuk, hogy mi a jó a másiknak. Ez természetesen jó dolog – de azt is jelenti, hogy ugyanazokat a régi trükköket ismételjük az ágyban, automatikusan tesszük azt, amiről tudjuk, hogy azonnal jó, ahelyett, hogy kísérletezéssel bajlódnánk. Hogyan rázzuk fel ezt?”

DOBOGTASSÁTOK MEG ÚJRA EGYMÁS SZÍVÉT:

Az fantasztikus, ha egy olyan szintre juttok el, hogy annyira ismeritek a másikat, hogy pontosan tudjátok, hová, hogyan és mikor nyúljatok egymáshoz azért, hogy örömet okozzatok.

Mégis a szeretkezés mechanikussá, monotonná - akár unalmassá is - válhat, ha mindig ugyanazokat a rutin mozdulatokat ismétlitek. Egy idő után azok a „mágikus mozdulatok” elveszíthetik hatékonyságukat. Még az orgazmusok is lehetnek kevésbé kielégítőek és intenzívek, mivel azok kialakulása előre kiszámíthatóvá válik.

Egy olyan stimuláló síkosító használata, melynek bizsergető vagy melegítő hatása van, egyszerű módszer a változtatásra, és arra, hogy hozzáadjon egy változó elemet anélkül, hogy teljesen elhagynátok azokat a klasszikus pozíciókat és mozdulatokat, melyek mindkettőtöknél működnek

Például sok nő szereti, ha partnere az ujjait használja az előjáték során, és van pár forró pontja az intim területeken, melyekhez szerelmük megtanult közvetlenül odatalálni: például a klitorisz tetejéhez képest az oldalán 10 óránál és 2 óránál lévő pontok sok nőnél érzékenyek. Próbálj meg szokásos játékotok során egy kis Durex Play Warming vagy Tingling síkosító gélt tenni erre a „nyögdécselési zónára”.

Férfiaknál próbáld ki a Durex Play Warming síkosító gélt a golyókon és a gát területén (a herezacskó és az ánusz közötti terület), hogy új, érzéki érzést ébressz a finom meleggel, miközben fenséges orális kényeztetéssel illeted, amit imád, vagy a kedvenc pozíciójában való aktus előtt.

Azután, szeretkezés közben, a pozíció egy régi klasszikus is lehet, de az élmény teljesen friss lesz.

5

„EZ MÁR ELLAPOSODOTT”:

„A magazinokban mindig azt olvashatjuk, hogy próbálkozzunk különféle bonyolult szexuális pozíciókkal, de a partnerem és én nem vagyunk annyira hajlékonyak, és ezt nehéznek találjuk. Az egyenes misszionárius póz könnyűségét és intimitását szeretjük – de szeretnénk ezt valahogy anélkül megfűszerezni, hogy meghúznánk az izmainkat!”

DOBOGTASSÁTOK MEG ÚJRA EGYMÁS SZÍVÉT:

A misszionárius póz méltatlanul alulbecsült, de valójában millió jó dolog van benne.

Kényelmes és természetes, megfelel minden erőnléti és hajlékonysági szintnek. Segít abban, hogy érezzétek a kapcsolatot, mert szemtől szemben vagytok egymással, és egymás szemébe tudtok nézni, csókolózni tudtok, és egymásra mosolyogni, szerelmes (vagy piszkos) szavakat suttoghattok az együttlét során. Élvezhetitek a maximális bőrkontaktust, és mivel így könnyű figyelni a másik arckifejezéseire, és leolvasni a testbeszédét, sokkal jobban eldönthető, hogy mikor kell gyorsítani, lassítani, keményebben vagy lágyabban mozogni.

Ha az a missziótok, hogy a misszionárius póz ne legyen olyan hétköznapi, próbáljátok ki a síkosító használatát nem csak a nemi szerveken, de hasatokon és mellkasotokon is, hogy azok szuper simán elcsúszhassanak egymáson mozgás közben.

Az előjáték során adjatok egymásnak meghitt, pihentető teljes testmasszázst a Durex Play Warming (a lélegzetelállító hő hatásért) vagy Durex Play Massage 2-in-1 Stimulating használatával, vagy egy sziporkázó sztriptízműsort, elvárva, hogy a másik az ágyban marad, míg egyikük csábítóan leveszi előtte a ruháit. Majd kenjétek be magatokat síkosítóval, hogy a testetek vonzóan csillogjon.

Azután, szeretkezés közben, a pozíció egy régi klasszikus is lehet, de az élmény teljesen friss lesz.